HTML

s.o.s. japan

S.O.S. JAPÁN!!! Segítsünk Japán Testvéreinken! Hazánk kapuja nyitva áll előttük!!! A Kárpát medence megnyugvást és szerető otthont tud adni a katasztrófa által sújtott Japán nép nagy részének.

Friss topikok

Linkblog

2011.04.13. 15:48 Janiszta

Gesztus...


 
 

Tokyo Electric Power Co. (TEPCO) elnöke Masataka Shimizu (C), alelnöke

Takashi Fujimoto (L) és alelnöke Sakae Muto úr elnézést kérni a balesetet

a társaság Fukushima atomerőmű, egy sajtótájékoztatón TEPCO központja

Tokióban április 13. 2011. (Xinhua / AFP fotó)

 

Vannak dolgok amire nincs bocsánat. A Japán nemzet

derékba törésére sincs.

Feledés pedig végképp nem lehetséges!

Japánt az idő végezetéig fogja kísérteni a kiszóródott

sugárzó anyagok életet pusztító hatása.

Japán a szigetország eddig is területének kicsinységével volt bajban, az ország ¾ részét hegyek borítják, amely semmiféle emberi tevékenységre nem alkalmas, az amúgy is rengeteg földrengést követő hegyomlások miatt. A lakosság így a síkabb vidékekre kényszerül.

Az amúgy is magas 336 fő/ négyzetkilométeres népsűrűséget így néggyel szorozhatjuk a sík vidékeken, azaz 1350 fővel számolhatunk, négyzetkilométerenként.

De ez a statisztika nem pontos, mert Tokió környékén 40 millióan élnek. A kitelepítési zóna 30 km távolságban 1400 négyzetkilométer, az ott élt lakosság számítások szerint 1,8 millió fő, de a Tokió környéki igen magas népsűrűség miatt ennél kevesebb lakossal számolhatunk.

A radioaktív anyagok amennyiben Tokió környékét is elérik veszélyes mértékben, úgy a katasztrófa mértéke felbecsülhetetlen pusztulást okoz, az egész Japán Nemzetre.

Azonnal meg kell szüntetni a radioaktív anyagok kibocsátását. A szigetország élelmiszer és ivóvíz ellátása is súlyos veszélybe került. A tengeri halászatot pedig be kell szüntetni!

 

Szólj hozzá!

Címkék: segítség magyarország japán magyarság kitelepítés csernobil sugárzás s.o.s. szennyeződés plutónium atomkatasztrófa fukushima riadólánc jód131 rádióaktívitás atomlobbi


A bejegyzés trackback címe:

https://sosjapan.blog.hu/api/trackback/id/tr92823317

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása