HTML

s.o.s. japan

S.O.S. JAPÁN!!! Segítsünk Japán Testvéreinken! Hazánk kapuja nyitva áll előttük!!! A Kárpát medence megnyugvást és szerető otthont tud adni a katasztrófa által sújtott Japán nép nagy részének.

Friss topikok

Linkblog

2011.05.08. 11:20 Janiszta

Bezárták Hamaoka atomerőművét Japánban!!!

 

Tokiótól 160 km-re 2011. 05. 06. mivel hármas törésvonalon fekszik. Ezért az ott várható földrengés még a 9-esnél is nagyobb lehet. Vajon ki és milyen célból építette oda az erőművet. Talán Japán megsemmisítésére apellált?
Három több mint 1000 MegaWattos blokk üzemelt.
A Kobe és Kyoto földrengések nagysága rettenetes volt.
Japánnak és a világ más országainak is az atomerőműveit át kell alakítani, nem nukleáris erőművekké, különben a világunk teljes pusztulásával kell számolnunk örökre. Az emberiség túlélésének teljes esélytelenségével.
A technologiák rendelkezésre állnak, nukleáris és fosszilis energia mentesen!

 

Emberséget a bajba jutottaknak!
 
http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/asia/japan/japan-earthquake-and-tsunami-in/8422323/Tsunami-surviving-dog-rescued-after-three-weeks-at-sea.html
 
 
Levelezős oldal, azoknak akik bármi segítséget készek adni testvéreinkért:
 
Írjanak! Kérdezzenek! Kapcsolatra tegyenek felhívást!

Szólj hozzá!

Címkék: segítség magyarország japán magyarság kitelepítés sugárzás s.o.s. szennyeződés plutónium atomkatasztrófa fukushima riadólánc jód131 rádióaktívitás atomlobbi


A bejegyzés trackback címe:

https://sosjapan.blog.hu/api/trackback/id/tr532886826

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása