HTML

s.o.s. japan

S.O.S. JAPÁN!!! Segítsünk Japán Testvéreinken! Hazánk kapuja nyitva áll előttük!!! A Kárpát medence megnyugvást és szerető otthont tud adni a katasztrófa által sújtott Japán nép nagy részének.

Friss topikok

Linkblog

2011.04.27. 15:46 Janiszta

Fukushima csak 10%-a Csernobilnak...

Akkor is mi lehet ott???

Halál vár minden jószándékú, segíteni akaró emberre.

Egy hihetetlen film Csernobilről:

 

És mindent megért aki megnézi...

 

1 komment · 1 trackback

Címkék: segítség magyarország japán magyarság kitelepítés csernobil sugárzás s.o.s. szennyeződés plutónium atomkatasztrófa fukushima riadólánc jód131 rádióaktívitás atomlobbi


A bejegyzés trackback címe:

https://sosjapan.blog.hu/api/trackback/id/tr72859519

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Csernobil - Pripjaty a szellemváros (27 fotó) 2011.04.28. 00:30:46

Madárral nagy szellemváros, szellemhajó, szellemakármi fanok vagyunk,  így a csernobili atomkatasztrófa (1986. április 26.) évfordulójának apropóján felbuzdulva tűvé tettük a netet igazi jó felvételekért. Így akadtunk rá Bartek Grynda és Andrzej Krucz...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ChemGuru 2011.05.05. 00:59:00

Valahogy ráakadtam erre a lehetőségre, nekem ez kínai, én sziriuszi és nem enni angol, mert Ők 1 milliárd évvel lemaradtak. Ölni, gyarmatosítani, és lopni tudnak, nézzen utána a Koch-i-nor gyémántnak, Viktória királynő elfelejtette visszaadni, amikor kölcsön kérte.
Szóval ad címet, és én küldök Csernobilt. Mennyit kér?
süti beállítások módosítása