HTML

s.o.s. japan

S.O.S. JAPÁN!!! Segítsünk Japán Testvéreinken! Hazánk kapuja nyitva áll előttük!!! A Kárpát medence megnyugvást és szerető otthont tud adni a katasztrófa által sújtott Japán nép nagy részének.

Friss topikok

Linkblog

2011.03.26. 19:32 Janiszta

Így terjed a sugárzás!

Animáció a sugárzás terjedésére

 

Az Euronews TV március 23-án bemutatta animációs filmen, hogyan fog valószínűen a Fukushimai reaktorbalesetből származó radioaktív szennyeződés a légkörben, a már ismert meteorológiai adatok alapján. A sárga színnel jelölt szennyezés kezdetben Amerika északi felét, Grönlandot éri el, az Északi sarkkal egy időben, majd Európát követően, tovább halad, amíg Ázsiát is körbe éri. Aztán a szelek az Északi féltekét teljesen szétterítik a sugárzó anyagokat.

Minden attól függ, hogy mekkora szennyezés kerül ki még az erőműből.

A mai március 26. hírek sajnos mind aggasztóbbak.

 

Szólj hozzá! · 1 trackback

Címkék: segítség magyarország japán animáció magyarság csernobil sugárzás s.o.s. atomkatasztrófa fukushima


A bejegyzés trackback címe:

https://sosjapan.blog.hu/api/trackback/id/tr372773952

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Japán Ahogy Eddig Ismertük........Vége 2011.03.27. 17:03:11

Néhány nappal ezelőtt azt írtam a fukushimai nukleáris katasztrófáról, hogy rosszabb lesz mint Csernobil. Erre tegnap már a japán tévében is tettek egy halvány utalást.  A videó feltöltője a japán televízió adásait fordítja angolra, és tölti fel a...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása