HTML

s.o.s. japan

S.O.S. JAPÁN!!! Segítsünk Japán Testvéreinken! Hazánk kapuja nyitva áll előttük!!! A Kárpát medence megnyugvást és szerető otthont tud adni a katasztrófa által sújtott Japán nép nagy részének.

Friss topikok

Linkblog

2011.04.14. 16:53 Janiszta

Japán összefogásra inti az emberiséget!

Ez a cikk a földrengés másnapján (2011.03.13) készült!

apánban véleményem szerint a halottak és eltűntek száma csak hónapok után tisztázódik, a 8,9 nagyságú földrengés ereje 50 megatonnás atombomba erejét meghaladja.Ekkora volt a legnagyobb hidrogén bomba az emberiségért felelősséget nem érző szovjet katona őrültek által Novaja Zemlja - Új-Föld szigetén 1961-ben felrobbantott bomba ereje.

Az áldozatok száma százezres nagyságrendű, a sebesülteké milliós. Fél Japán lakóinak komoly kárt okozott a rengés.

Ráadásul több száz nagy erejű rengés követte a legnagyobbat, és még ki tudja meddig, akár hónapokig.
 


A tengerár következtében hetekig megközelíthetetlen helyszínek lesznek. A televíziók által bemutatott felvételeken, hajók százait sodorta a tenger ár a rajta tartózkodókkal. Autók és házak tízezreit ragadta magával a rohanó, mindent magával ragadó víz. Nyilván, akik a cunami 2 - 10 méter magasságú érintett területeken tartózkodtak tartózkodtak, azoknak szinte semmi esélyük nem volt a megmenekülésre, a tengerár hatalmas 50- 150 km órás szárazföldi sebessége miatt. Ilyen vízáradat valósággal ledarál mindent. A korábbi filmeken látható volt, hogy a fa építmények valósággal pozdorjává őrlődnek. A levonult tengerár után nem lehet létezni az érintett területeken, amely most a 100 négyzetkilométert jóval meghaladja. Nem érkezik hír fél napja azt mondják, hogy a halottak száma a százat meghaladja. Másik hír szerint egy strandon 300 halottat találtak. Csak azért mert ezt a részt könnyű volt megközelíteni. A tenger pedig egyre nagyobb számban veti ki az áldozatokat. A közlekedés te ljesen lehetetlen a tenger által letarolt területeken. Mivel Japán több mint 120 millió embernek otthona, így rendkívül nagy a népsűrűség, különösen a simább tengerparti részeken, ahol a katasztrófa a legnagyobb pusztítást végezte. Ezen a részen 100 km hosszan 1 - 5 km szélesen jellemzően a föld nem éri el a tenger szint feletti 10 méteres magasságot. De a cunami ennél jóval magasabb, akár 50 méter tengerszint környékre is elérhet a terepviszonyoktól függően. Az 1883-ban felrobbant Krakatau okozta tengerárral még 100 méteres hegyekre is került odavetett hajó. Tehát a pusztítás elképesztő. Ahol még sikerült is felvételeket készíteni, nem tudják azokat eljuttatni a hírügynökségekhez, azért néhány helyszínről ismétlik a felvételeket a televíziók. Elgondolkodtató, hogy 7 éve történt hasonló cunami, ami bevallás szerint 250 ezer áldozattal járt. Szerintem az adatokat nagyon megkurtították. Lehet, hogy most is ilyen áldozati számmal kell számolni. De Chile, Kína, Új Zéland is most volt. Lehet, hogy a pólus váltás melyről kevesen de beszélnek hozza ki a földrengéseket? Oroszlányban meggyőződésem, hogy a felhagyott szénbányák fa támaszai az évtizedek alatt tönkre mentek a szellőztetés nélküli, bepárásodott járatokban, és azok lezökkenése okozta a több mint 4-es erősségű földrengést. A járatok egymás utáni összeomlásával. Energetikailag ez pontosan elképzelhető.

Japán emberek genetikailag állítólag a magyarokhoz állnak legközelebb, Turul testvéreink. Hisz az indiánok is azok jó részt Móricz János beszélt velük még az indiánok ősnyelvén Ekvádor őserdeiben, az 1960-as években.

Magyarország, ha igazi magyar alapokon állna, akkor felajánlaná azon japánoknak a letelepedést, akiknek ez megoldás lenne a régi otthonuk és környezetük teljes pusztulása miatt. Én ezt szorgalmazom, mert testvéreink!

(Enisz Attila)

Szólj hozzá!

Címkék: segítség magyarország japán magyarság kitelepítés csernobil sugárzás s.o.s. szennyeződés plutónium atomkatasztrófa fukushima riadólánc jód131 rádióaktívitás atomlobbi


A bejegyzés trackback címe:

https://sosjapan.blog.hu/api/trackback/id/tr202826093

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása