HTML

s.o.s. japan

S.O.S. JAPÁN!!! Segítsünk Japán Testvéreinken! Hazánk kapuja nyitva áll előttük!!! A Kárpát medence megnyugvást és szerető otthont tud adni a katasztrófa által sújtott Japán nép nagy részének.

Friss topikok

Linkblog

2011.04.08. 10:58 Janiszta

Újabb atomerőmű katasztrófa???

A korai jelentések azt mutatták kevés kárt a földrengés nagysága 7,1, amely a hit 11:32 partjainál Miyagi prefektúra - közel epicentruma múlt havi nagyságú földrengés-9. A szökőár evakuálási figyelmeztetés emelte körülbelül egy óra a földrengés után, anélkül, hogy bármilyen nagyobb hullámok sem jelentettek.

Az ország nukleáris szabályozó hatóságnak, azt mondta, hogy sem a növények az érintett területeken számolt működési problémák - köztük a bajba jutott Fukushima Daiichi nukleáris komplexum - bár számos érintette elterjedt áramkimaradások Észak-Japánban. A piaci szereplők két nukleáris erőmű az északi Aomori prefektúra azt mondta, hogy fut vészhelyzeti dízelmotor a földrengés után kiütötte a külső áramforrás. A rengés vágva két, három áramforrással a Onagawa atomerőműnek Miyagi, de az üzemeltető legelészett áramot egy harmadik forrásból még nem érintette.

A csütörtöki rengés felvetett félelmek egy olyan országban, még mindig megdöbbentő hatása alól a március 11 földrengés és cunami, amely elpusztította a part menti területek és kivált a nukleáris válság, amikor reaktorok túlmelegedése kezdődött a Fukushima Daiichi növény.

Szólj hozzá!

Címkék: segítség magyarország japán magyarság kitelepítés csernobil sugárzás s.o.s. szennyeződés plutónium atomkatasztrófa fukushima riadólánc jód131 rádióaktívitás atomlobbi


A bejegyzés trackback címe:

https://sosjapan.blog.hu/api/trackback/id/tr772809145

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása