HTML

s.o.s. japan

S.O.S. JAPÁN!!! Segítsünk Japán Testvéreinken! Hazánk kapuja nyitva áll előttük!!! A Kárpát medence megnyugvást és szerető otthont tud adni a katasztrófa által sújtott Japán nép nagy részének.

Friss topikok

Linkblog

2011.05.04. 16:05 Janiszta

A mai sugárzás terjedési adatok + lesújtó videó

 
 
Japán déli nagy szigete Fukuoka és Hokkaido északi szigete legtávolabbi pontjai 1900 km-re esnek egymástól, 2011. május 4. a radioaktív kibocsátás 54. napján a kibocsátási térképen látható, hogy a levegőben terjedő jelentősebb aktivitású szennyezés mérete Japánhoz mérten is óriási. 

Gyakorlatilag egy hónap alatt elterjedt az egész északi féltekén.

A nukleáris probléma teljes felszámolás optimista becslések szerint legalább 10 év.
Tehát még 70-szer ennyi ideig kell számítani a sugárhatást okozó izotópok kibocsátására.
A felezési idővel addig ne is számoljunk, mert mindig érkezik friss szennyeződés.

Egy újabb lesújtó videó:

http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/asia/japan/japan-earthquake-and-tsunami-in/8415449/New-footage-of-tsunami-obliterating-Japanese-city.html

 

Szólj hozzá!

Címkék: segítség magyarország japán magyarság kitelepítés sugárzás s.o.s. szennyeződés plutónium atomkatasztrófa fukushima riadólánc jód131 rádióaktívitás atomlobbi


A bejegyzés trackback címe:

https://sosjapan.blog.hu/api/trackback/id/tr762877396

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása